×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

REPARACIJA FELNI

Rupe na putu, prelazak preko ivičnjaka, ali i pogrešno održavanje, neki su od glavnih neprijatelja aluminijumskih felni. Ipak, i oštećeni naplaci mogu da se poprave, pa nakon reparacije neretko izgledaju bolje nego u radnji. Evo kako se felne vraćaju u život

KORAK 1

Posle ispravljanja felni, ovaj deo se peskira kako bi se dobila jednaka površina

KORAK 2

Zatim se posebnim alatom obrađuju i uklanjaju sva oštećenja na naplatku

KORAK 3

Sledi ručno sređivanje sitnih oštećenja posebnim šmirglama

KORAK 4

Posle završenepripreme, sledi proces farbanja koji se obavlja ručno

Iako dosta osetljiviji na oštećenja od čeličnih, aluminijumski naplaci spadaju u delove vozila koji, na neki način, otkrivaju naš karakter. Ne smeta nam što se lakše mogu oštetiti, ne smeta nam ni što su papreno skupi (posebno u poređenju sa običnim naplacima), čak nam ne smeta ni zahtevno održavanje, jer jednostavno želimo da imamo ovaj, i te kako atraktivan, deo na svom automobilu.

Naravno, nije sve u manama, jer su prednosti višestruke. Tako, aluminijumski  naplaci povoljno utiču na performanse, jer su lakši i umnogome poboljšavaju upravljivost vozila, čak je i kočenje sa njima efektnije, a korozije, maltene, nema. Dakle, ako ste u mogućnosti, svakako je preporuka da ih nabavite. A, kada je reč o nabrojanim „manama“, i one se lako rešavaju.

Miloš Bošković

Kada se aluminijumske felne iskrive ili oštete, tu su stručnjaci za naplatke iz servisa Gume Felne Danko koji, ove probleme rešavaju bez većih muka. Štaviše, kada smo prisustvovali reparaciji aluminijumskih naplataka u servisu „Gume felne Danko“ u Zemunu, zaista smo bili iznenađeni krajnjim efektom koji su iskusni majstori postigli. Od neugledne, krive felne, koja je imala i previše oštećenja po spoljnim ivicama, na kraju je dobijena „ganc nova“, kakvu viđamo u radnjama...možda čak i bolja.

VREME: 2-7 dana (dobijaju se zamenske felne)
CENA: na licu mesta u zavisnosti od oštećenja

Ove operacije ne traju dugo, a i s obzirom na to da, kada majstori završe, dobijete „novu“ felnu, onda nije ni preterano skupo. Doduše, to, naravno, zavisi od finansijskog stanja, ali uvek se na kraju više isplati uraditi jednom sve što kvalitetnije, nego isprva  uštedeti, ali zato non--stop ići kod majstora. Dakle, evo kako čuvati i održavati felne, a tu je i proces njihovog ispravljanja i reparacije.

TOP Ovaj web sajt je kreirao BeoHosting.com